Sinamel

SINAMEL - biljne kapi i SINAMEL spray za poticanje čišćenja upalnog sekreta iz sinusa i nosne šupljine kod akutne i kronične upale sinusa, izrađeni su od ekstrakta divljeg krastavca čije je ljekovito svojstvo u primjeni već više od 2000 godina.

Kako naručiti?

SINAMEL kapi i spray možete naručiti online klikom na link NARUDŽBA ili na mobitel: 092 215 34 63.
Dostavu vršimo pouzećem, isključivo na području Republike Hrvatske.

 • Divlji krastavac
  Divlji krastavac
 • Cvijet divljeg krastavca
  Cvijet divljeg krastavca
 • Plod divljeg krastavca
  Plod divljeg krastavca
 • Sinamel kapi
  Sinamel kapi
 • Sinamel spray 10 i 20 ml
  Sinamel spray 10 i 20 ml
 • Sinamel kapi i spray
  Sinamel kapi i spray
 • Sinusitis
  Sinusitis

Sinusi

 

Sinusi su šupljine u kostima lubanje ispunjene zrakom čije su stijenke prekrivene sluznicom. Njihova osnovna funkcija je smanjenje ukupne težine kostiju glave a smješteni su u kostima koje okružuju nosnu šupljinu, s kojom su ujedno povezani malim otvorima kroz koje struji zrak.

Opširnije...

 

Sinusitis

Sinusitis je upala sluznice koja oblaže sinuse, a može biti posljedica prehlade, upale grla, ili alergije.
Poznat vam je osjećaj pritiska u licu i iza očiju, otežano disanje kroz nos i neugodan miris u nosu, otjecanje stražnjeg dijela sluzi iz stražnjeg dijela nosa u grlo?

Opširnije... 

Divlji krastavac

Divlji krastavac ili štrcaljka je korišten kao ljekovita biljka više od 2000 godina na području oko Sredozemnog mora i sjeverne Afrike, najviše na području Turske, Cipra ali i kod nas u Dalmaciji i Istri.

 

Opširnije… 

Sinusitis - uzročnici

Uzročnici upale sinusaNajčešći uzročnici nastanka akutnog sinusitisa su Streptococcus pneumoniae, Hemophilus influenzae i Moraxella catarhalis.
Vanjski uzročnici su razni toksični plinovi koji povećavaju opasnost od pojave ove bolesti, ali i od njenog prelaska u kronični oblik.

Sinusitis - najčešći simptomi

Najčešći simptomi upale sinusa su: glavobolja, bol, osjetljivost i oteklina u području oko očiju, obraza, nosa i čela, začepljen nos sa pratećim zeleno - žutim sekretom, osjećaj pritiska u licu koji se pogoršava kod naginjanja prema naprijed, temperatura, opća slabost i umor, smanjen osjećaj mirisa te bol koja se širi u zube.