Plaćanje

Robu i usluge naručene u našoj trgovini možete platiti pouzećem prilikom dostave.

Pakiranje i slanje

Naručeni proizvodi dostavljaju se kao pismovna pošiljka u koverti od čvrstog narančasto-žutog papira, iznutra obloženog folijom sa mjehurićima zraka.
Naručena roba će biti otpremljena u roku 1-3 radna dana od trenutka zaprimanja narudžbe.
Za dostavu koristimo uslugu Hrvatske pošte, a trošak dostave je vidljiv u procesu narudžbe.
Robu možemo dostaviti na vašu ili alternativnu adresu ako istu navedete u procesu naručivanja.

Preuzimanje

Prilikom preuzimanja, molimo Vas da provjerite stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirate pošiljku dostavljaču (djelatniku Hrvatske pošte).
Ne snosimo odgovornost za oštećenja koja mogu nastati na standardno upakiranim pošiljkama tijekom dostave.
Ukoliko kao kupac ne primite robu – ili poštansku obavijest o isporuci – u očekivanom vremenu nakon slanja, dužni ste nas o tome hitno obavijestiti kako bismo mogli provjeriti što se desilo s Vašom pošiljkom te pravovremeno reagirati.
Ukoliko kao kupac odbijete primiti robu koju ste naručili uz plaćanje pouzećem, kao prodavatelj pridržavamo pravo tražiti od Vas nadoknadu svih troškova vezanih uz isporuku.
Nakon što pošiljku predamo dostavljaču (Hrvatskoj pošti), kao prodavač više ne snosimo odgovornost za daljnji tijek isporuke, eventualna kašnjenja kao ni probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Reklamacije

Obvezujemo Vam se isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan i odgovara opisu proizvoda. Ukoliko primijetite oštećenje proizvoda, molimo da odmah reklamirate pošiljku dostavljaču.
Za sve opravdane pritužbe (krivo poslano pakiranje ili proizvod) molimo da nas nazovete kako bi smo mogli riješiti problem na obostrano zadovoljstvo
Neoštećenu robu koja nije otvarana, bez obrazloženja, uz povrat novca, možete vratiti u roku od 7 dana po primitku.

Suglasnost

Suglasan/na sam da se osobni podaci uneseni u ovaj formular mogu koristiti za komunikaciju u vezi upita, kao i daljnjoj poslovnoj komunikaciji ako se ostvari poslovna suradnja. Ova suglasnost daje se u sklopu Politike privatnosti na stranici https://biljne-kapi.com

Prijavljivanjem na ovu web stranicu i prihvaćanjem Pravila o privatnosti pristajete da se na ovoj web stranici pohranjuju vaši podaci u skladu s našom Politikom privatnostii.